top of page

ОСББ - це просто!

Одним з найбільших страхів пов'язаних з ОСББ, є масове переконання, що суспільством співвласників дуже важко керувати. Багато в чому, саме завдяки цьому багато власників нерухомості і не бажають створювати ОСББ, віддаючи управління своїм будинком зовнішньої керуючої компанії. Також з подібною трудністю стикаються і недавно створені ОСББ, керівництво яких не має відповідного досвіду і від цього постійно стикається з труднощами.


изображение посвященное ОСМД

Але чи дійсно управління ОСББ є складною справою? Факти свідчать, що це не більше ніж оману, що базується на застарілих уявленнях про комунальному менеджменті. А він за останні роки зробив крок далеко вперед.

Poverh розробив спеціальний сервіс, що дозволяє не просто полегшити управління ОСББ, а зробити його комфортним, зручним і максимально ефективним. За допомогою нашого мобільного застосування ви зможете:

  1. 24/7 контролювати стан рахунку ОСББ, бачити все парафії і витрати;

  2. Легко контролювати оплату обов'язкових внесків мешканцями;

  3. Комунікувати з мешканцями, оперативно вирішувати виниклі проблеми, контролювати боржників і скликати загальні збори ОСББ;

  4. Залишити заявку для виклику майстра, ремонтника, прибиральника, двірника, консьєржа та інших працівників, покликаних обслуговувати будинок, будинкові комунікації і прибудинкову територію;

  5. Контролювати якість виконаних робіт, залишити відгук або поскаржитися, при необхідності.

З таким сервісом управління ОСББ дійсно стане простим і результативним. Завдяки Ефективність роботи ОСББ виросте, будинок стане більш упорядкованим, витрати зменшаться, і мешканці будуть задоволені. Адже саме для цього і створюється ОСББ.


52 перегляди
bottom of page