top of page

Кадрова проблема ОСББ

Як правило, кожне ОСББ після створення стикається з гострою нестачею робочих рук, необхідних для правильного технічного обслуговування будинку, прибудинкової території та мешканців.


Обслуговування багатоквартирного будинку вимагає зусиль багатьох кваліфікованих фахівців робітничих спеціальностей. Це електрики, сантехніки, слюсарі, монтажники і ремонтники. Кваліфікація тут грає важливу роль, оскільки сучасні інженерні будинкові системи досить складні. Плюс, саме створення ОСББ свідчить про те, що мешканці зацікавлені в якості послуг, а не в їх кількості. Крім техніків, потрібен і звичайний обслуговуючий персонал - вантажники, двірники і консьєржі.


изображение для статьи посвященной кадровой политике ОСМД

Де шукати робочі руки для ОСББ? Відносно низькокваліфікованої праці (двірники, прибиральники, консьєржі) рішення зазвичай приймається швидко, так як нерідко хтось із мешканців або їх родичів і знайомих погоджується виконувати таку роботу.


А ось з кваліфікованою працею вже складніше. Очевидним рішенням є звернення до попередньої керуючої компанії (як правило, це ЖЕК), щоб той чи інший спосіб наймати там фахівців для виконання разових робіт. При цьому якість таких робіт буде «ЖЕКівський», а вартість робочих рук - не такий вже й дешевою. Крім цього, ОСББ потрапляє в залежність від графіка офіційного праці цих працівників - у них може просто не бути часу прийти в необхідний момент, щоб виконати термінову роботу.


Тому ми в Poverh рекомендуємо інший підхід, звертатися до фахівців (ФОП) у міру потреби, а команда Poverh завжди вам допоможе їх вам знайти. Цим ви гарантуєте швидке, якісне і найголовніше - контрольоване виконання будь-яких необхідних робіт з обслуговування вашого будинку. В нашій команді вже створена група досвідчених, кваліфікованих технарів: слюсар, електрик, газівник, сантехнік, фахівці з ремонту і навіть вантажники. Вони швидко вирішать всі завдання техобслуговування ОСББ та мешканців. Чистка або заміна труб, ремонт або заміна проводки, ремонт під'їзду, перенесення важких меблів тощо.


Більш того, ви завжди можете викликати технічного спеціаліста через наш мобільний додаток у зручний час. А ваш відгук про виконану роботу допоможе нам контролювати якість праці.

Poverh надає надійний сервіс і робочі кадри, для вирішення будь-яких завдань вашого ОСББ.



18 переглядів
bottom of page