top of page

Кадрова проблема ОСББ

Після того, як ОСББ створено, його учасники стикаються з гострою кадровою проблемою. Їм необхідно знайти людей, які будуть виконувати обслуговування будинку - двірників, електриків, сантехніків та інших фахівців робітничих спеціальностей.


изображение для статьи посвященной кадровой проблеме ОСМД

Раніше за обслуговування будинку відповідав Жилкомсервіс (тобто фактично ЖЕК), який мав у своєму штаті необхідних співробітників, і формально закривав виконання всіх необхідних робіт. Але після створення ОСББ цей кадровий ресурс пропадає. І виникає питання - де знайти нових фахівців, готових взятися за обслуговування будинку? Питання непусте, тим більше що незнання, як вчинити в даному випадку, зупиняє багатьох мешканців від організації ОСББ в своєму будинку.


У рішенні кадрового питання вам допоможе нова керуюча компанія. Запам'ятайте, що професійна керуюча компанія завжди має в своєму складі фахівців усіх необхідних спеціальностей. Наприклад, у нас в командеpoverh, працюють електрики, сантехніки, слюсарі, двірники, охоронці, вантажники та інші майстри. Завдяки цьому ми можемо повністю вирішити кадрову проблему будь-якого ОСББ.


Відзначимо кілька позитивних моментів, які чекають вас при створенні ОСББ з Poverh:


  1. Контроль якості послуг. Якщо роботи виконані співробітниками ЖЕКу нерідко виявлялися невисокої якості, то скаржитися на це в більшості випадків марно. Тепер ця проблема вирішена. Керуюча компанія ОСББ завжди зацікавлена ​​в високій якості робіт і в позитивних відгуках.

  2. Складність з викликом необхідного працівника. Раніше, щоб викликати сантехніка або слюсаря на будинок, потрібно було йти в ЖЕК, там домовлятися з секретарем, який записував вашу заявку в журнал і невизначено відмахувався: мовляв, чекайте, сьогодні-завтра до вас прийдуть або подзвонять. Нерідко бувало так, що ніхто не приходив, так як секретар забувала передати заявку або майстер не звернув на неї уваги, зайнятий своїми справами. І все починалося заново. У КК Poverh такого не буває в принципі. Потрібний майстер викликається за допомогою декількох кліків в мобільному додатку, виконання заявки строго контролюється, а після виконаної роботи ви можете залишити свій відгук про її якість.

  3. Відсутність доплат. Формально безкоштовного працівнику ЖЕКу потрібно було обов'язково заплатити «в кишеню», інакше він цілком міг відмовитися виконувати свої обов'язки під будь-яким приводом. Наприклад, сантехнік посилався на відсутність прокладок, інструментів і ще чого-небудь. У нормальній керуючої компанії подібні постановки питання виключені - у працівника завжди є все необхідне для кваліфікованого виконання своїх обов'язків, і доплачувати за це йому не потрібно.


Електрик на будинок або сантехнік додому? З нами ця проблема вирішується дуже швидко і до вашого задоволення. Тому що створення ОСББ - це комфорт і спокій.


18 переглядів
bottom of page